Bernard van Eck van der Sluijs

Bernard van Eck van der Sluijs

Gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en bij Eminent Vastgoed B.V. betrokken als mede oprichter en algemeen directeur. Bernard is bij Eminent verantwoordelijk voor de commerciële aspecten van de vastgoedbeleggingen. Met zijn ruim bemeten netwerken en specifieke kennis en ervaring van het vastgoed in Duitsland weet hij de beste objecten en projecten te bemachtigen.

Het verwerven van vastgoed is een proces an sich. Het is een kwestie van netwerken, praten, zaaien en het netwerk onderhouden. Een kwestie van tijd en doorzettingsvermogen. ‘’Bij sommige projecten zijn we meerdere jaren bezig om een relatie op te bouwen met de verkoper met als gevolg dat er uiteindelijk een hele solide deal uitkomen waar beide partijen beter van worden’’

Bernard ziet deze trajecten als een sport en heeft hier reeds twaalf jaar ervaring mee. Door de wol geverfd en een groot en breed netwerk in Duitsland. ‘’ Je bent nooit uitgeleerd en er zijn zoveel interessante mensen in dit vak. Dat houdt het iedere dag weer spannend’’.

In de komende jaren blijven wij ons focussen op mooie projecten en het uitbreiden van ons netwerk zegt Bernard. ‘’Er zijn legio kansen, als je er maar voor openstaat”.

Wilt u investeren?

Eminent Vastgoed is specialist in het selecteren, investeren en laten renderen van residentieel vastgoed gelegen in Duitsland.