Visie

Eminent Vastgoed B.V. heeft als doel om een gedegen renderende vastgoedportefeuille op te bouwen met woonlocaties in Duitse steden met een historische binnenstad en daarmee een sterke toeristische aantrekkingskracht hebben. De bakermat van Eminent Vastgoed is gelegd in de regio rondom en in het Harzgebied. Dit gebied kenmerkt zich als een prachtig natuurgebied centraal gelegen in Duitsland op de grens van het vroegere Oost en West Duitsland. Door de schone natuur en de toeristische aanwezigheid maakt het een bijzonder mooi gebied om te wonen en te werken.

De afgelopen 10 jaar heeft het gebied economische positief ontwikkeld. Er is voldoende werkgelegenheid en mede door de positieve toeristische ontwikkelingen nemen deze ook toe. Regio de Harz heeft hiermee een aantal bijzondere unieke kenmerken:

  • Centrale ligging in Duitsland
  • Sterke toeristische ontwikkelingen
  • Hoge concentratie werelderfgoed
  • Wonderschone natuur

Deze unieke eigenschappen vormt de bakermat om in deze regio actief met beleggen in woonvastgoed te zijn. Mede door bovenstaande eigenschappen heeft de keuze voor het beleggen in woonvastgoed in deze regio bepaald. Daarnaast zijn de prijzen van woonvastgoed nog dermate aantrekkelijk om interessante rendementen te kunnen behalen. Aangevuld met 10 jaar kennis, ervaring en netwerk in de regio kent het beleggen in woonvastgoed een solide en defensief karakter.

wernigerode_schloss

Wilt u investeren?

Eminent Vastgoed is specialist in het selecteren, investeren en laten renderen van residentieel vastgoed gelegen in Duitsland.