Investeren in een defensieve belegging

Sinds 2007 houdt Eminent Vastgoed B.V. zich bezig met het verwerven en verhuren van vastgoed in Nederland en Duitsland. Vanuit liefde en passie voor het vak bouwen we een gedegen vastgoedportefeuille op met een lange termijn visie. Ons residentieel vastgoed is gelegen in gebieden met een aantrekkelijk woonklimaat.

Onze filosofie vindt zijn oorsprong in de voorliefde en passie voor vastgoed en de daarbij behorende prachtige Duitse Fachwerkhäuser. De basis van Eminent Vastgoed B.V. is dan ook niet alleen het investeren in vastgoed voor het rendement als zodanig, maar vooral ook de unieke eigenschappen ervan. Het vastgoed moet aantrekkelijke en bijzondere eigenschappen bevatten. Kraakhelder, transparant en zeker.

Heeft het profiel van Eminent Vastgoed B.V. uw interesse gewekt en wilt u graag participeren? Eminent Vastgoed investeert voortdurend in nieuwe projecten. Heeft het beleggen in residentieel vastgoed uw interesse gewekt? En bent u op zoek naar een defensieve belegging. U kunt participeren in onze projecten participeren door te investeren. Neem bij interesse contact met ons via ons contact formulier!

DSC_0848 kopie

Wilt u investeren?

Eminent Vastgoed is specialist in het selecteren, investeren en laten renderen van residentieel vastgoed gelegen in Duitsland.