Wesley Bruntink

Wesley Bruntink

Vader van twee kinderen en bij Eminent Vastgoed B.V. betrokken als mede oprichter en financieel directeur. Het opbouwen van een gedegen vastgoed portefeuille in Duitsland gaat hand in hand met het opzetten en uitvoeren van een behoudende financiering strategie. Uitgangspunten hierin zijn onder andere reserveren, een snel dalende LtV (Loan to Value), het uitsluiten van renterisico en het werken met stabiele partners. Een lange termijn strategie (>10 jaar) is hierin de basis. Dit gecompliceerde proces in combinatie met een continue veranderende markt is het speelveld waar Wesley dagelijks mee werkt. “Voordat de koop van een nieuw project rond is hebben wij al in kaart wat de mogelijke financiële en operationele risico’s zijn en acteren ernaar deze uit te sluiten”.

Het internationale aspect maakt het werk voor Wesley alleen maar uitdagender. “We werken met Duitse banken en voornamelijk met Nederlandse investeerders, ook de fiscaliteiten liggen daarbij anders dan wanneer er sec in Nederland gewerkt wordt. Dat we daarbij iets doen wat specifieke kennis benodigd maakt het alleen maar mooier”. Wesley heeft reeds twaalf jaar ervaring in de vastgoedsector in Duitsland en heeft in die tijd de nodige kennis en ervaring opgedaan op verschillende vlakken waar Eminent Vastgoed de vruchten van plukt.

De komende jaren gaat de portefeuille gedegen uitgebouwd worden met prachtige vastgoed projecten. Wesley geeft aan dat dit met een klein team gebeurd. “Dat is nu zo en zal zo blijven”.

Wilt u investeren?

Eminent Vastgoed is specialist in het selecteren, investeren en laten renderen van residentieel vastgoed gelegen in Duitsland.